Friday, December 25, 2009

AWEKS


Umur 4 tahun: Siti Diana (tua 2 tahun dari aku)

Tadika 5 tahun: Farah (kakak aku kenen kan sebab nak suruh aku gi tadika)

Tadika 6 tahun: Zulaika (bapa die marah aku sbb suke kacau anak die)

Darjah 1: Aqilah (ketua darjah kelas belakang)

Darjah 2: Fadhzillah (aqilah usha aku balik)

Darjah 3: Siti Nurdiana

Darjah 4: Fadhzillah (balik)

Darjah 5: Fadhzillah ngan Siti Nurdiana (aku xtau nak pilih sapa)

Darjah 6: Julie Dahlia (hujung tahun baru rase, tp member aku punya)

Tingkatan 1: Nadiah (aku nak pindah baru die terhegeh)

Tingkatan 2 sampai 5 aku sekolah laki2 jer

Tingkatan 2 sampai 5: Nordin (anak kawan mak aku, mak aku kenalkan)

lepas SPM: Aqillah (jumpa kat TPM)

Matrikulasi: Sarina (kacuk cina)

ketika di UiTM ada lagi 8 org yg nama nyer xleh nak sebut sebab aku masih di UiTM

14 comments:

Dark Ray™ said...

ahahahaha...
mari sini biar gua sebut...
ahahahaha...

dzul hafixi said...

nordin?
kompius gua..

ahh..
gila boya..

helena's said...

hahahhahaa..ramai gile!

triple x malaya said...

kat bundy cafe tk ade ke?name nye rosnah

patungcendana said...

tingkatan 2 sampai 5 pasal takde lak...erk....lari!!!!!!!

shyrudin said...

Dark ray: Jangan!!

dzul hafixi: nordiana name nyer

helena: cinte monyet smpi cinte buaye

triple x: kompemke name die rosnah? ko ajak ler aku lepak sane

patung: klu sebt nnt takut yg future terbace lari pulak die

bias® said...

nordin tuh abah aku lah. kau mak aku ke? mak!!!!

shyrudin said...

xjadi ngan nordin, so aku bukan mak ko....

aloy_paradoks said...

entry gampang!

en.Adam said...

entry aweks..haha

A.K.U.D.O said...

hebat!

patungcendana said...

blog ni memang di update 2 bulan sekali ya?

shyrudin said...

Patung: aku lagi suke menulis dlm hati

kambeng said...

haha
cm sial ko